Leicester tog sen sejr mod Norwich

Leicester fortsætter deres vej mod det engelske mesterskab, og lørdag hentede man en 1-0 sejr hjemme over Norwich på et sent mål af Leonardo Ulloa.

Leicester løb ind i en stor skuffelse forrige weekend, da man på et sent mål af Danny Welbeck led et skuffende nederlag til Arsenal, men denne lørdag var The Foxes tilbage på sporet.

Rækkens førerhold havde hjemme på King Power Stadium besøg af nedrykningstruede Norwich, som i den grad bød Leicester op til dans.

Leicester formåede nemlig først at score det vindende mål efter 89 minutters spilletid, da indskiftede Leonardo Ulloa satte indersiden på et indlæg fra Marc Albrighton.

Begge mandskaber havde forinden haft flere gode muligheder, og Cameron Jerome var især uskarp for Kanariefuglene. Inden pausen misbrugte angriberen en friløber på Kasper Schmeichel og headede desuden et indlæg fordi mål.

I den anden ende var der gode chancer til både Marc Albrighton og Jamie Vardy, men topscoren manglede den sidste skarphed, og derfor endte Leonardo Ulloa med at blive matchvinder.

Sejren betyder, at The Foxes har fem point ned til Tottenham og Arsenal, inden mesterskabskandidaterne møder henholdvis Swansea og Manchester United.