Leicester trækker fra i toppen

Lørdag spillede Tottenham og Arsenal 2-2 i Premier League, og det udnyttede Leicester til at spille sig foran med fem points på førstepladsen.

Leicester fik en tidlig gave lørdag i toppen af Premier League. Tottenham og Arsenal spillede 2-2 på White Hart Lane, og dermed kunne Leicester med sejr spille sig fem points foran forfølgerne. Det krævede en sejr ude over Watford, og netop en sejr fik Leicester på smalleste men effektiv vis.

Det var fra kampens start tydeligt, at Leicester havde meget på spil. Holdet pressede på, og efter 22 minutters spil fik gæsterne en kæmpechance. Riyad Mahrez spillede Jamie Vardy fri tæt under mål, men Premier League-stjernen sparkede akkurat sit forsøg forbi den ene opstander.

Chancen til Vardy fik Watford længere frem, og værterne nåede flere gode momenter frem mod pausen. Scoret blev der dog ikke i en lidt trist første halvleg.

Efter pausen var det Leicester, der kunne juble. Ti minutter inde i anden halvleg bragede Riyad Mahrez til en løs bold fra kanten af feltet, og bragte topholdet i spidsen med 0-1. Scoringen fik Leicester til at trække sig længere tilbage, men selvom Watford pressede på, var det et stykke fra at blive helt farligt.

0-1 blev cifrene til Leicester, der nu fører Premier League med fem points ned til Tottenham. Eventyrholdet har otte points ned til Arsenal. Watford indtager med nederlaget 12. pladsen i et tæt Premier League-midterfelt.