Liverpool og Tottenham delte i porten

I lørdagens tidlige Premier League-kamp på White Hart Lane mødtes Tottenham og Liverpool. Opgøret endte 1-1.

Tottenham og Liverpool har begge fået en blandet start på den nye sæson. Førstnævnte med 1-1 mod Everton og 1-0 mod Crystal Palace, mens det for sidstnævnte er blevet til 4-3 over Arsenal og 0-2 mod Burnley.

Der var derfor lagt op til et interessant opgør mellem to af rækkens største mandskaber, og kampen startede da også i et hæsblæsende tempo.

Kampens første store chance faldt efter et lille kvarter, da Philippe Coutinho sparkede fladt ved nærmeste stolpe, men Hugo Lloris' afløser, Michel Vorm, redddede flot.

Efter 25 minutter var det så Tottenhams tur til at være uheldige. Kyle Walker pådrog sig en skade og lod sig udskifte til fordel for Vincent Janssen, som skubbede Eric Dier ned på højre back.

Den opgave klarede Dier ganske fint, men kort inden pausen kom Roberto Firmino igennem på Liverpools venstre side, og her nedlagde Erik Lamela brasilianeren inde i feltet. James Milner tog straffesparket og bragte The Reds foran.

Efter pausen var Sadio Mane tæt på at fordoble udeholdets føring. Senegaleseren sendte bolden ind bag Vorm, men scoringen blev annulleret for offside - og det blev afgørende.

Efter 72 minutter fik Erik Lamela nemlig en fantastisk stikning af Toby Alderweireld, og kantspilleren kun spille bolden om bagerst i feltet til Danny Rose, der sendte udligningen ind.

Flere scoringer blev det ikke til lørdag eftermiddag, og Tottenham kan således noteres for fem point efter tre kampe, mens Liverpool sikrer det fjerde point efter de første tre spillerunder.