Liverpool slår QPR efter vanvittig afslutning

Fire mål inden for de sidste syv minutter blev udslagsgivende, da Liverpool vandt 3-2 over Queens Park Rangers.

Liverpool var igen på hælene i Premier League, da holdet søndag mødte bundholdet Queens Park Rangers på Loftus Road. Men med en fuldstændigt vanvittig afslutning, hvor der faldt fire mål inden for syv minutter, lykkedes alligevel Liverpool at hente alle tre point mod Harry Redknapps mandskab.

Liverpool var i store dele af opgøret klart det dårligste mandskab, men alligevel lykkedes det Brendan Rodgers’ mandskab at hente en 3-2-sejr ude mod Queens Park Rangers.

Hjemmeholdet var således det klart bedste mandskab i de første 45 minutter, hvor værterne havde par forsøg på overliggeren og andre fine muligheder. Men efter pausen kom Liverpool bedre med.

Akkurat efter en times spil slap Adam Lallana igennem, men den engelske landsholdssspillers skud blev blokeret af målmand Alex McCarthy, hvorefter bolden landede for fødderne af en helt fri Mario Balotelli. Men italieneren tæskede bolden mange pinlige meter over mål, og kronede således end dårligt præstation med en endnu værre afslutning.

Men når Liverpool tydeligvis ikke selv kunne sparke den i mål, måtte holdet have hjælp fra Queens Park Rangers. Backen Glen Johnson lagde bolden ind i feltet, hvor erfarne Richard Dunne uheldigvis kom til at sparke bolden i eget net med godt 22 minutter tilbage af kampen.

Kampen fik imidlertid en fuldstændig vanvittig afslutning, da Queens Park Rangers så ud til at få lidt ud af anstrengelserne med indskiftede Eduardo Vargas udligning med tre minutter tilbage af kampen.

Men da Coutinho gjorde det til 2-1 med en flot dribletur og flad afslutning kort før tid troede man nok, at Liverpool ville løbe med sejren.

Men nej så enkelt skulle det blive: To minutter inde i kampens overtid gjorde Vargas det til 2-2 med scoring tæt inde under mål efter tungt QPR-tryk. Men som om det ikke var nok: Langt inde i overtiden tog Coutinho en dribletur ned langs venstrekanten, og lagde bolden ind til Mario Balotelli. Men bolden kom aldrig så langt, for Steven Caulkner kom i vejen. Uheldigvis for ham endte hans clearing i eget net.

Dermed kravler Liverpool op på 13. pladsen, mens Queens Park Rangers forpasssede en oplagt mulighed for at passere Burnley i bunden af Premier League.