Liverpool spillede sig videre i FA Cup'en efter Lucas-scoring

Liverpool er videre til fjerde runde af FA Cup'en efter en 1-0-sejr over Plymouth Argyle, mens Southampton ligeledes avancerede.

I første opgør mellem Liverpool og Plymouth Argyle, der til dagligt frister en tilværelse i League Two, måtte Liverpool nøjes med 0-0, hvorfor vinderen skulle findes i en omkamp.

Den omkamp løb i dag af stablen på Home Park i Plymouth i det sydlige England, hvor Jürgen Klopp havde taget et forholdsvis stærkt mandskab med til kamp.

Med i startopstillingen var spillere som Lucas Leiva, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge og Divock Origi, og det var førstnævnte, der scorede Liverpools enlige kasse i 1-0-sejren.

Målet fandt sted efter 20 minutter, da Philippe Coutinhos hjørnespark fandt landsmanden Lucas Leiva, der med et knaldhårdt hovedstød udplacerede målmand Luke McCormick i Plymouth-kassen.

Det var Lucas' første kasse for The Reds i 201 kampe - eller 2316 dage. Senest scorede han i en Europa League-kamp mod Steaua Bukarest.

Liverpool fik efter 87 minutter en gylden mulighed for at lukke kampen, da Divock Origi skulle tage sig af et straffespark, men belgierens skud blev reddet i Plymouth-målet.

Det ændrede dog ikke på, at Liverpool avancerer til fjerde runde af FA Cup'en.

Det samme gør et andet Premier League-mandskab, Southampton, der onsdag slog Norwich med en scoring fra shane Long i det 91. minut.