Liverpool tæt på at smide sikker sejr mod Schmeichels Leicester

Jamie Vardy havde muligheden fra straffesparkspletten til at hente point mod Liverpool, men brændte på en ellers usikker Mignolet.

Liverpool har i denne sæson fået masser af kritik for deres defensiv, som har lukket mange mål ind. Det var ikke noget, som Liverpool-manager Jürgen Klopp fik løst mod Kasper Schmeichels Leicester, hvor The Reds dog kom fra kampen med en 3-2-sejr.

Det lignede længe i løbet af første halvleg, at Liverpool havde kontrol over sagerne, og de kom da også planmæssigt foran med både 1-0 og 2-0 efter scoringer af Salah og Coutinho, men i første halvlegs overtid faldt forsvarsfortet nok engang for Liverpool. Derfor kunne Okazaki få bolden over stregen efter et hjørnespark.

Liverpool kom dog igen foran med to kasser med godt 20 minutter tilbage af kampen ved Jordan Henderson, og så skulle man tro, at Liverpool ville kunne køre sejren hjem uden de store problemer. Dog kom Leicester igen ind i kampen bare minuttet efter, da Jamie Vardy satte hovedet på en ripost fra Mignolet.

De to kom i nærkontakt et par minutter senere, da Mignolet kom helt skævt ud til en bold, hvor det endte med han nedlagde Vardy i en situation, hvor bolden så mere eller mindre tabt ud for forwarden.

Derfor kunne Vardy udligne for Leicester, men denne gang var Mignolet helt skarp, og havde læst på, hvordan Vardy tager straffespark. Derfor regnede han ud, at han skulle blive stående, da englænderen ofte sparker lige midt i målet. Det gjorde Vardy igen, og derfor kunne Mignolet redde sejren hjem for Leicester.

Liverpool er med sejren på femtepladsen med fem point op til Manchester City og Manchester United, der deler førstepladsen. Leicester er på 16. pladsen lige over nedrykningsstregen.