Liverpool vendte nederlag til sejr

Liverpool var i dag taget til Swansea for at spille syvende runde i Premier League, og den vandt udebaneholdet 2-1.

Stemning var helt i top, da kampen mellem Swansea og Liverpool blev fløjtet i gang på Liberty Stadium.

Kampen blev også skudt i gang med et brag, for på et hjørnespark efter blot otte minutter kom Swansea i front. Et hovedstød røg via et par mand ind foran målstregen, hvor Leroy Fer fik foden på og sendte bolden i mål.

Derefter tog Liverpool over og forsøgte at presse på, men trods flere chancer blev ingen af disse udnyttet, hvorfor de måtte gå bagud til pause.

Dette pres fortsatte i anden halvleg, og efter 53 minutter kulminerede det med, at Roberto Firmino udnyttede et kikset frispark og et efterfølgende indlæg til at heade bolden sikkert forbi målmanden og udligne.

Målet fik dog ikke Liverpool til at stoppe det offensive spil, og de kom flere gange frem til relativt store chancer. Dem formåede det rødklædte hold dog ikke at omsætte det til et mål mere, men de blev reddet af et straffespark efter 84 minutter, som James Milner sendte sikkert i netmaskerne.

I resten af kampen skulle resultatet således bare spilles sikkert hjem, og da Swansea aldrig blev farlige, endte kampen med 2-1 til Liverpool.