Manchester City er tilbage på sporet efter sejr mod West Ham

Et skørt selvmål fik City i gang da de slog West Ham med 2-0. Toppen er nu åben i Premier League igen.

Manchester City har været inde i et stormvejr på det sidste, hvor de er røget ud af mesterskabskampen og Champions League. De er dog kommet ind på rette spor igen nu efter tre nederlag i de fire seneste Premier League-kampen.

Det kom de søndag eftermiddag, da de slog West Ham med 2-0 hjemme på Etihad.

Manchester City blev sat i gang efter 18 minutter, da Collins lavede et vanvittigt selvmål. En bold kom ind i feltet udefra højresiden, hvor Collins satte foden på for at stoppe den, men i stedet strøg bolden over målmanden og ned i mål.

Mere normalt så det ud efter 36 minutter, da City brød West Hams angreb og slog kontra. Efter et par stationer fik Agüero bolden midt for mål og kunne glide den ind over stregen.

2-0-sejren giver lidt luft til City, der nu bare er ét point efter Manchester United på tredjepladsen og to fra Arsenal på andenpladsen. Arsenal har dog en kamp mere i hånden, da de spillede FA Cup i denne weekend.