Manchester United cruisede til sejr hjemme mod Stoke

Et forvandlet Manchester United-mandskab slog hjemme på Old Trafford Stoke med 3-0 i en flot kamp af De Røde Djævle.

Manchester United spillede i fredag mod Derby en langt bedre kamp end holdet har gjort på det seneste, da de slog Championship-holdet med 3-1 i FA Cup'ens fjerde runde.

Tirsdag aften skulle Manchester United så forsøge at fortsætte de gode takter mod Stoke, der ellers har været rigtigt gode i denne sæson. Hjemme på Old Trafford havde Manchester United inden dette opgør ikke scoret i 11 kampe i træk, hvorfor der var pres på De Røde Djævle tirsdag aften.

Det pres blev dog hurtigt lettet, da Cameron Borthwick-Jackson sendte et fantastisk indlæg ind mod straffesparksfeltet. Her dukkede Jesse Lingard op, og de to Manchester-fødte talenter kunne sende hjemmeholdet på sejrskurs.

Små 10 minutter efter blev det til 2-0 for værterne, da bolden efter et meget flot eksekveret kontraangreb endte for fødderne af Anthony Martial, der meget resolut sendte bolden ind i det modsatte hjørne af målet til 2-0, hvilket også blev stillingen ved pausen.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet, og Wayne Rooney kom også på måltavlen, og efter et flot angreb kunne han let prikke bolden i mål til 3-0, hvorfor kampen reelt var lukket.

Dette kunne da også ses på spillet, da værterne gik et par gear ned i kadence og overlod meget af spillet til the Potters, der dog slet ikke fik noget brugbart og konstruktivt ud af deres boldbessidelse.

3-0 blev også stillingen, da Roger East efter tre minutters spilletid fløjtede kampen af. Med sejren rykker Manchester United op på femtepladsen i ligaen, mens Stoke fortsat er på niendepladsen.