Manchester United kiksede mod West Brom

Manchester United kom hurtigt i undertal, og så tabte man på udebane mod et velspillende West Bromwich Albion.

Manchester United har på det seneste oplevet tiltrængt succes. Trods enorme udfordringer på skadesfronten har holdet fået flere gode resultater, mens en række unge spillere er trådt frem. Søndag gik det dog galt på ny for Louis van Gaal og United, da holdet tabte 1-0 ude til West Bromwich.

Indledningen blev ikke ligefrem nogen stor oplevelse. Efter 20 minutters spil ændrede kampen dog karakter. Først modtog Juan Mata et klodset gult kort, og tre minutter senere så midtbanespilleren rødt med sit andet gule kort. I undertal var vejen nu lang for United-holdet, der dog lykkedes med at komme til pause med 0-0 på tavlen.

I anden halvleg var der stadig langt mellem de store chancer. Med 25 minutter igen huggede værterne dog til. Et indlæg blev slået ind til Jose Rondon, der køligt bragede bolden i netmaskerne til 1-0 og stor jubel på lægterne. Scoringen sendte Manchester United i offensiven, men gæsterne havde yderst svært ved at blive farlige.

Scoret fik United da heller ikke, og dermed tilføjede West Brom overraskende United-manager Louis van Gaal sit ottende nederlag i denne sæson. Med en sejr kunne United ellers have fristet en tilværelse i top fem, men det må altså vente lidt endnu.