Mané blev helten i Liverpool-sejr

Liverpool fik i dag den første sejr i i Premier League denne sæson, da Crystal Palace blev nedkæmpet.

I dagens opgør mellem Liverpool og Crystal Palace var førstnævnte store favoritter, og den værdighed levede hjemmeholdet til fulde op til, da de vandt 1-0 på et mål scoret af Sadio Mané.

Liverpool startede kampen stærkt og vadede i chancer, men det forblev hele tiden lige ved og næsten. Det var imidlertid tydeligt at se, at Liverpool var det klart bedste hold på banen, og det var begrænset, hvor meget Crystal Palace kom i angreb.

Symbolsk for Liverpools første halvleg var, da Andy Robertson sendte et indlæg ind i feltet, hvor udeholdets målmand fuldstændig mistimede indgrebet. Derfor endte bolden i panden på Joel Matip, som dog slet ikke havde regnet med at få chancen, og derfor sendte han den forbi tomt mål.

Samme scenarie udspillede sig i anden halvleg, og det virkede blot til at være et spørgsmål om tid, før Liverpool scorede. Som halvlegen skred frem, kom Crystal Palace dog bedre og bedre med, men Liverpool kom foran efter 72 minutter.

Efter lidt klumpspil fik Sadio Mané brugt sin hurtighed til at prikke bolden i mål, og så var hjemmeholdet på sejrskurs. Den kurs blev der ikke lavet om på i den sidste del af kampen, og så fik Liverpool sæsonens første tre point, hvilket bringer dem op på fire i alt.