Mester og mestre: Terry sagde farvel i pligtsejr

Chelsea besejrede Sunderland, da de søndag blev kronet som mestre og sagde farvel til John Terry.

Efter 26 minutters spil stoppede kampen på Stamford Bridge søndag eftermiddag. Chelseas spillere formede en æresport og sagde sammen med Sunderland-spillerne, begge fangrupper og en luftballon over Stamford Bridge, farvel til et ikon i engelsk fodbold.
Chelsea-kaptajnen John Terry lod sig udskifte og tegnede et øjeblik, der i sidste ende var vigtigere end selve kampen.
På banen havde spanske Javier Manquillo bragt Sunderland foran efter bare tre minutters spil, men en udligning af Willian fem minutter senere punkterede Sunderlands håb og i forvejen tvivlsomme motivation for formålet.
Efter en første halvleg, der handlede om John Terry ene og alene, skruede de kårede men endnu ikke kronede mestre op i anden halvleg. Stamford Bridge boblede og alle var enige om, at sæsonen skulle afsluttes med en sejr over David Moyes' desarmerede og nedrykkede mandskab.
Eden Hazard scorede til 2-1, Pedro  til 3-1 efter 78 minutter, inden indskiftede Batshuayi scorede to gange og gjorde det til sluresultatet 5-1.
Dermed lukkede Chelsea med en sejr foran deres egne fans. Eftersom Tottenham også vandt, så ender Chelsea med at vinde Premier League med syv point ned til London-rivalerne.
Chelsea får efter kampen overrakt Premier League-trofæet - videomateriale, du kan se her på PLBOLD, hvor du naturligvis også får reaktioner fra dagens kampe i løbet af eftermiddagen og aftenen.