Mestrene tromlede West Brom

Manchester City afgjorde begivenhederne efter et kvarter, da holdet ude slog West Bromwich Albion med 1-3.

Der ventede West Bromwich en svær opgave fredag, da holdet havde besøg af Manchester City. I snevejr fik hjemmeholdets fans dog aldrig for alvor varmen i 1-3 nederlaget til de engelske mestre.

City satte sig på kampens start, og allerede efter otte minutter slog gæsterne til. Et indlæg blev ikke afvist, og på akrobatisk vis kunne Fernando bringe City foran. Mestrene tog spændingen ud af opgøret kort efter, da holdet tilkæmpede sig et straffespark.

Fra de 11 meter omsatte Yaya Toure til 0-2 til stor jubel for de medrejsende fans. 0-3 blev det også før pausen, da David Silva alene med keeper Foster øgede for Manchester City.

West Brom kom bedre med efter pausen, hvor Silvestre Varela var nærgående ti minutter efter pausen. Minuttet efter var det James Morrison, der forsøgte sig, men skarpheden manglede.

Værterne fik dog reduceret til sidst, da Brown Ideye scorede til slutresultatet 1-3.

På Goodison Park løb Everton ind i et overraskende nederlag, da Stoke med 0-1 trak længste strå. Et straffespark blev omsat sikkert af Bojan, der dermed blev matchvinder.