Mouras United-kontrakt manglede kun underskrift

Lucas Moura havde næsten kuglepennen i hånden, da Paris SG ringede og stjal ham fra Manchester United.

Sir Alex Ferguson var i går en sur mand. Ikke kun fordi hans Manchester United, hold havde tabt en træningskamp til Barcelona på straffespark i Göteborg, men også fordi, et af hans erklærede transfermål var glippet.

Det brasilianske stortalent Lucas Mouras skifte til Paris SG blev nemlig i går officielt, og nu fortæller spillerens agent, at Lucas blev tyvstjålet for næsen af Ferguson.

- Alt var på plads mellem Sao Paulo og Manchester United. Kontrakten var printet ud, og skulle bare underskrives. Men så ringede sportsdirektøren i PSG, Leonardo, til mig, og bad om at tale med Lucas.

- De snakkede så sammen. Det gjorde en stor forskel, at Leonardo ligesom Lucas er brasilianer. Muligheden for at bo i Paris, der er en langt mere behagelig og spændende by end Manchester, gjorde også en stor forskel. Men det var Paris SG’s ambitioner, der afgjorde det for Lucas, siger Lucas Mouras agent, Wagner Ribeiro, til brasilianske UOL.

Sir Alex Ferguson sagde efter gårsdagens træningskamp, at den høje pris, som Paris SG har betalt for Lucas, var helt hen i vejret. Måske i misundelse, måske i ren og skær afmagt for de mange arabiske millioner.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Midtjylland tog sejren i hæsblæsende derby mod Viborg

17:05 Efter en hektisk og hæsblæsende afslutning tog FC Midtjylland sejren og alle tre point mod Viborg FF, der blev besejret 5-2. Læs mere
 

Medier i England: Moyes er færdig i United

16:23 Adskillige engelske medier beretter, at David Moyes' tid som manager i Manchester United snart finder sin slutning. Skotten skulle således stå foran en fyring i den engelske klub. Læs mere
 

Livline til Sønderjyske: Tre point mod FCN

14:54 Sønderjyske maste FC Nordsjælland i hårdt spillet opgør, da hjemmeholdet vandt 3-1 og fik vigtige point. Læs mere
 

Rosenborg vrager Bille efter mulig voldssag

12:25 Rosenborg har valgt at vrage Nicki Bille forud for klubbens opgør i aften i Tippeligaen. Læs mere
 
Bille

Rosenborg kigger nærmere på Bille-sag

11:53 Over for BT fortæller Rosenborg, at man holder fokus på aftenens kamp i Tippeligaen, men man vil undersøge hele episoden omkring Nicki Billes udskejelser natten til fredag. Læs mere