Mouras United-kontrakt manglede kun underskrift

Lucas Moura havde næsten kuglepennen i hånden, da Paris SG ringede og stjal ham fra Manchester United.

Sir Alex Ferguson var i går en sur mand. Ikke kun fordi hans Manchester United, hold havde tabt en træningskamp til Barcelona på straffespark i Göteborg, men også fordi, et af hans erklærede transfermål var glippet.

Det brasilianske stortalent Lucas Mouras skifte til Paris SG blev nemlig i går officielt, og nu fortæller spillerens agent, at Lucas blev tyvstjålet for næsen af Ferguson.

- Alt var på plads mellem Sao Paulo og Manchester United. Kontrakten var printet ud, og skulle bare underskrives. Men så ringede sportsdirektøren i PSG, Leonardo, til mig, og bad om at tale med Lucas.

- De snakkede så sammen. Det gjorde en stor forskel, at Leonardo ligesom Lucas er brasilianer. Muligheden for at bo i Paris, der er en langt mere behagelig og spændende by end Manchester, gjorde også en stor forskel. Men det var Paris SG’s ambitioner, der afgjorde det for Lucas, siger Lucas Mouras agent, Wagner Ribeiro, til brasilianske UOL.

Sir Alex Ferguson sagde efter gårsdagens træningskamp, at den høje pris, som Paris SG har betalt for Lucas, var helt hen i vejret. Måske i misundelse, måske i ren og skær afmagt for de mange arabiske millioner.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Van Gaal: Hvordan kunne det lade sig gøre?

17:43 Manchester Unteds manager Louis van Gaal havde svært ved at forstå, hvordan hans hold kunne gå fra en 1-3-føring til at tabe 5-3. Læs mere
 

Bendtner fik fuld tid i Wolfsburgs Leverkusen-triumf

17:21 Nicklas Bendtner kom ikke på måltavlen i Wolfsburgs 4-1-sejr over Bayer Leverkusen. Læs mere
 

Hårdt trængte Ajax vandt hollandsk klassiker

16:37 Ajax var i flere omgange på hælene ude mod ærkerivalerne Feyenoord, men hentede alligevel en sejr i den hollandske klassiker. Læs mere
 

Ny stor United-skuffelse mod Leicester

16:23 Leicester hentede en fænomenal 5-3-sejr over Manchester United, der undervejs var i front med 3-1. Læs mere
 

OB - SønderjyskE: Bedst og værst

16:10 Hvem stjal opmærksomheden i Odense, og hvem klarede sig mindre godt. Få overblikket over begivenhederne mellem OB og SønderjyskE. Læs mere