Newcastle tabte sejren i vild afslutning

Newcastle United måtte igennem op og nedture lørdag eftermiddag, hvor man i femte tillægsminut indkasserede en udligning.

Der var drama for alle pengene, da 49.226 tilskuere overværede en sand målfest på St. James Park lørdag eftermiddag. Her var uroplagede Crystal Palace på besøg i en kamp, der bød på drama til sidste sekund.

Newcastle var udråbt som favoritter, men det var gæsternes, der allerede i første minut tog føringen. Dwight Gayle pandede et god indlæg i nettet, og chokstartede dermed for det trængte Palace-mandskab. Newcastle lod sig dog ikke slå ud, og jagtede udligningen.

Vi skulle dog frem til det 37. minut, før værterne fik udbytte. Daryl Janmaat udlignede, og dermed kunne de to hold gå til pause med 1-1 på måltavlen.

Anden halvleg bød på et drama ud over det sædvanlige. Først fik Jason Puncheon på ny bragt gæsterne foran kort inde i anden halvleg, inden Rolando Aarons kunne udligne med et kvarter igen.

Glæden blev erstattet af eufori hos hjemme-tilhængerne, da Mike Williamson med to minutter igen scorede hvad der lignede sejrsmålet. Gæsterne gav dog ikke op, og fem minutter inde i tillægstiden dukkede Wilfried Zaha op og sikrede point til Crystal Palace.

I dagens øvrige kampe sejrede QPR hjemme over Sunderland, mens Swansea og Southampton sejrede. Overraskende vandt Stoke på Etihad Stadium over Manchester City, mens Burnley og Manchester City delte. Lørdag aften mødes Everton og Chelsea.