PSG bankede Ligue 1’s nummer tre

Paris Saint-Germain nærmer sig Marseille med en sejr over Girondins de Bordeaux.

Marseille har i denne sæson vist forrygende form, og de normale guldfarvoritter, Paris Saint-Germain, har derfor hidtil være henvist til en sekundær placering i Ligue 1.

Denne lørdag lagde Laurent Blancs tropper dog presset over på den sydfranske klub, da holdet slog Ligue 1’s nummer tre, Girondins de Bordeaux, med 3-0 hjemme på Parc des Princes.

PSG’s Gregory van der Wiel inkasserede dog et rødt efter bare 28 minutter, og så skulle man tro, at fordelen pludselig var på Bordeux-hænder. Men i det 37. minut måtte Andre Poko også forlade banen med et direkte rødt, og dermed de to hold ligestillet.

Dette udnyttede Lucas Moura til at bringe hjemmeholdet i front kort før pausen med en straffesparksscoring, hvilket han gentog med samme succes bare fire minutter efter pausen, så hovedstadsklubben nu var i front med to.

Med ni minutter tilbage af kampen gjorde indskiftede Ezequiel Lavezzi det til 3-0 for værterne, og dermed har holdet nu fire point op til Marseille, som dog har en kamp mere i hånden.