Rooney ustyrlig i vildt United-comeback

Wayne Rooney vendte et truende United-nederlag til sejr med et ægte hattrick

Wayne Rooneys sæson har i den grad været præget af op- og nedture. Efter at efteråret mest handlede om prostituerede og transferønsker, har den engelske superstjerne taget revanche efter jul. Først scorede han sæsonens mål på saksespark mod Manchester City og i dag var han med til at forstærke Uniteds mesterskabschancer med et hattrick i 4-2-sejren over West Ham.

Det startede ellers ikke godt for Fergusons tropper. I 1. halvleg kom hjemmeholdet West Ham foran 2-0 efter to straffespark, begået af henholdsvis Patrice Evra og Nemanja Vidic, som Mark Noble udnyttede sikkert.

2. halvleg tilhørte derimod Rooney. Først sparkede han et frispark i mål med cirka 25 minutter igen, og efter 71 minutter udlignede han så med et flot mål, hvor han efter et træk i feltet sparkede bolden fladt i mål. Syv minutter senere fuldbyrdede han så sit hattrick på kampens tredje straffespark.

Til sidst, med syv minutter igen, sikrede Javier Hernandez så sejren på et oplæg fra Ryan Giggs, hvor han sparkede bolden i tomt mål og gjorde det til 4-2.

Med sejren er Manchester United nu otte point foran Arsenal på andenpladsen, inden London-holdet spiller senere i dag, mens West Ham missede en kærkommen mulighed for at lægge en smule afstand til nedrykningsstregen. Dagens hattrick bragte i øvrigt Rooney op på 10 sæsonmål i Premier League.