Sanchez sender Arsenal i FA Cup-finalen

Reading fra bunden af den næstbedste engelske række havde Arsenal helt ude i ekstratid, men måtte se sig selv misse FA Cup-finalen efter et nederlag på 1-2.

Det var en sand mandfolke præstation, der skulle til, hvis Reading skulle have en chance mod Arsenal i FA Cup-semifinalen, der blev spillet på Wembley. Det var usandsynligt tæt på, at Reading havde lavet den store overraskelse, men Arsenal viste dog klassen, da holdene røg ud i forlænget spilletid.

Reading, der ligger nummer 19 ud af 24 hold i Championship-ligaen, kom dog bagud efter 39 minutter, da Alexis Sanchez fik fat i et indspil i feltet, som han omsatte til en scoring. Hvad de færreste nok havde forventet derefter var, at Reading kom tilbage i kampen.

Ni minutter inde i anden halvleg fik McCleary en bold på bagerste stang, som han baskede til. I målet fik Szczesny fat i bolden, men der var den allerede over stregen, og som tiden gik derfra var der ingen vej udeom forlænget spilletid.

Her gik spillet frem og tilbage, hvor Sanchez med et lille ryk ind i banen i højresiden fik plads til at skyde. Bolden gik lige mod målmand Federici, men via en lille afretning, så røg den ind mellem benene på målmanden, som forsøgte at hive bolden tilbage, men her var det for sent. Den havde været inde - og den mand, der havde reddet dem igen og igen i kampen var nu skurk.

Dermed er Arsenal nu klar til finalen i FA Cuppen, hvor de møder vinderen af Aston Villa og Liverpool, der mødes søndag.