Skarpretter: Eriksen dobbelt frisparks-målscorer

Christian Eriksen gav ikke bare én gang, men to gange, prøver på sine verdensklasse frispark, da han spillede 2-2 mod Swansea.

Christian Eriksen var slet ikke til at styre, da han var med Tottenham i kamp i Premier League mod Swansea på udebane. Her blev det nemlig til to scoringer fra den teknisk stærke dansker. Dog måtte Tottenham tage til takke med en 2-2'er i kampen.

De to mål kom begge fra frispark, hvor Christian Eriksen ved det første snød målmanden, der slet ikke nåede at bevæge sig på skuddet mod fjerneste stolpe med et forholdsvist lavt skud, som bare gik direkte ind. Det skete fra en position i venstreside lige foran feltet i første halvleg.

Det næste var fra samme position - dog i anden halvleg. Denne gang blev der løftet mere på bolden, men bolden dalede lige ned i målet. Denne gang med en målmand, der kastede sig det bedste, han havde lært. Men der var intet at stille op for skarpskytte-Eriksen.

Dog blev det også til to scoringer udover Eriksens kasser. Begge var endda føringsmål til Michael Laudrups tidligere klub. Det første stod Ayew bag, der headede et indlæg fra Montero i kassen. Det næste var et selvmål af Harry Kane, der ellers plejer at være mere farlig i det modsatte felt.

Med det ene point er Tottenham nu på ottendepladsen i Premier League, mens Swansea med tre point færre er på 11. pladsen i den bedste engelske række. Tottenham har derfor nu fem point op til førstepladsen, som Manchester City sidder på.