Southampton så rødt, men vandt kneben sejr

Southampton spillede 35 minutter i undertal men vandt alligevel 1-0 over West Ham.

Southampton nærmer sig de europæiske pladser i Premier League.

Det står klart, efter de lørdag vandt 1-0 hjemme over West Ham, som overhovedet ikke virkede til at være kommet ud af spillertunnellen i det første kvarter.

Udeholdet virkede langt fra den styrke, der har bragt dem i toppen af Premier League i denne sæson.

Det udnyttede Southampton efter ni minutters spil til at bringe sig i front.

Målet blev skabt i Southamptons højre side, hvor Victor Winyama lidt tilfældigt fandt Maya Yoshida inde foran West Hams mål.

Japaneren, som startede i sin første kamp siden 12. december, skulle ikke bruge meget betænkningstid til at brage bolden i mål.

West Ham kom efterfølgende bedre med i kampen, og i starten af anden halvleg blev chancerne for et comeback lidt nemmere.

Her fik Victor Wanyama direkte rødt, efter han fejede benene væk under Dimitri Payet.

West Ham formåede dog ikke at udnytte den ekstra mand, og derfor blev der ikke scoret mere i kampen.

Southampton ligger nu nummer syv med to point op til netop West Ham.