Spurs-forsvarer om ét point mod United: Vi var uheldige

Tottenhams Federico Fazio mener, at London-klubben var meget uheldige med ikke at tage sejren og de tre point mod Manchester United søndag eftermiddag i Premier League.

Tottenham og Manchester United spillede søndag eftermiddag uafgjort 0-0 i Premier League efter en medrivende kamp, hvor gæsterne fra Manchester kom godt ud af starthullerne, mens hjemmeholdet fik kæmpet sig godt tilbage i opgøret.

At det ikke blev til fuld gevinst for værterne på White Hart Lane, undrede også forsvarsspiller Federico Fazio, der særligt var tilfreds med Spurs-indsatsen i anden halvleg.

- Vi sluttede godt af. Vi er meget glade for vores attitude, og vi gik efter de tre point. Vi kæmpede hårdt. Vi var meget stærke i anden halvleg, hvor vi gik højere op på dem. Det var rent uheld, der gjorde, at vi ikke fik de tre point, siger Federico Fazio til Spurs TV.

Med det ene point til hvert mandskab er Tottenham nummer seks i Premier League, mens Manchester United fortsat er på tredjepladsen.