Storsejr da Manchester City skabte dødt løb

Manchester City leverede en sikker 4-0 sejr hjemme over Crystal Palace, og dermed er holdet nu på højde med Leicester og Arsenal helt i toppen af Premier League.

Manchester City kunne lørdag nyde førstepladsen i Premier League i mindst et par timer, hvis holdet hjemme kunne slå Crystal Palace. Senest skuffede værterne dog mod Everton på Etihad Stadium, men noget bedre gik det i weekendens kamp. Her kom sejren nemlig aldrig for alvor i fare i 4-0 succesen over Palace.

Crystal Palace startede dog kampen med et lovende forsøg. Damien Delaney nåede højest til et indlæg, men hovedstødet kunne keeper Joe Hart blokere. Også Connor Wickham forsøgte sig, inden Manchester City tog fat. Rundet 21 minutter. Fabian Delph huggede tørt til bolden, og bragte Manchester City foran med 1-0.

Kort efter var Fabian Delph tæt på 2-0, inden gæsterne bød ind med flere gode tilbud. Sergio Aguero bragte sig dog atter på måltavlen kort før pausen, da han sikkert udplacerede sig til 2-0 efter en god stikning, og dermed så det for alvor svært ud for Palace frem mod anden halvleg.

Gæsterne gav dog ikke op i anden halvleg. Først måtte Joe Ledley se et nærgående forsøg blokeret, inden Joel Ward sparkede tæt forbi. Kampen blev dog endegyldigt lukket med 23 minutter igen, da Sergio Aguero efter flot forarbejde fra Kevin De Bruyne kunne score fra tæt hold.

Med 3-0 på tavlen trak værterne spændingen ud af kampen, men City var ikke færdige. Kort før tid spillede Sergio Aguero nemlig David Silva i en god position, og spanieren sikrede slutresultatet 4-0.

Længere nede i tabellen lagde Bournemouth afstand til konkurrenterne, da holdet hjemme slog den direkte konkurrent Norwich med knusende 3-0. Newcastle hentede en vigtig og overraskende 2-1 sejr hjemme over West Ham, mens Southampton hjemme kørte West Brom over med 3-0. Chelsea leverede flot comeback hjemme mod Everton og fik 3-3 i dyb overtid.