Tottenham vandt hjemme på White Hart Lane

Tottenham vandt med 2-1, da oprykkerne fra Burnley kom på besøg

Man er næsten blevet forvent med, at når Tottenham kommer på måltavlen, så har vores egen Christian Eriksen en fod med i spillet. Det var dog ikke tilfældet, da Tottenham lørdag besejrede Burnley med 2-1.

Alligevel havde Eriksen en lille aktie i kampens første scoring, da Harry Kane bragte Spurs foran med 1-0. Det var Kane selv, der satte chancen op, da han hurtigt tog et frispark midt på banen. Bolden blev sendt i dybden til Eriksen, der dog stod i offside-position og lod derforbolden være.

Det var en smart beslutning, for i stedet tog Chadli det dybe løb, og efter nogle træk slog han bolden ind i panden på Kane, der nu have taget position i feltet, og han headede sikkert Spurs i front.

Føringen var dog midlertidig, for kun seks minuttere senere kom gæsterne tilbage i opgøret, da Barnes kanonerede bolden helt op i målhjørnet på et fremragende langskud. Et mål, der må være en stor kandidat til månedens bedste i Premier League.

Tottenham skulle dog få sejren. Der var kun spillet 35 minutter, da Lamela ikke ville stå tilbage for Barnes' smukke scoring, så han tog ansvaret i egen hånd, og sparkede langt ude fra. Bolden fandt vej til nettet helt ude ved stolpen, hvor Heaton i Burnley-kassen ingen mulighed havde.

Med sejren rykker Christian Eriksen og Tottenham op på sjettepladsen i Premier League, inden Arsenal søndag møder Liverpool på Anfield.

I Southampton fik hjemmeholdet oprejsning efter en skidt periode, der har budt på fire nederlag i træk i Premier League. Således blev Everton sendt hjem til Liverpool med et 3-0 nederlag i bagagen.

Normalt er Romelu Lukaku en mere end almindeligt farlig herre for Everton, men det plejer at være i modstanderens felt, at han er det. Lørdag havde han dog taget turen ned i forsvaret, og her omsatte han et hjørnespark til hjemmeholdets første scoring, da han uheldigt fik headet bolden i eget net.

Det blev ikke meget bedre i anden halvleg, hvor først Graziano Pelle og siden Yoshida fik bolden i kassen for Ronald Koemans tropper, der dermed kunne fejre en 3-0-sejr.

Med sejren forsvarer den sydengelske klub sin nuværende femteplads i Englands bedste række.