Townsend sparkede Newcastle over stregen

Andros Townsend sirkede med et flot frisparksmål en livsvigtig sejr til Newcastle i bunden af Premier League.

Newcastle jagtede tre point i lørdagens hjemmekamp mod Crystal Palace, der også befinder sig i bunden af Premier League. I første halveg var det imidlertid svært at se, at Newcastle havde brug for en sejr, hvis de ville overleve endnu en sæson i Englands bedste række.

Crystal Palace satte sig hurtigt på spillet, men begge hold havde chancer til en scoring. Yannick Bolasie og Yohan Cabaye havde muligheder for gæsterne, mens Georginio Wijnaldum burde have brag The Magpies i front. Kort før pausen leverede Newcastle-målmand Karl Darlow en flot redning fra Yannick Bolasies forsøg og stillingen var derfor 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom Newcastle bedre med i opgøret og efter 58 minutter kom den forløsende scoring til hjemmeholdet. Andros Townsend sparkede et frispark fra kanten af feltet op i modsatte hjørne til stor jubel for de fremmødte fans.

Efter 70 minutter fik Crystal Palace en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet, da kampens dommer fløjtede for straffespark til gæsterne. Yohan Cabaye fik ansvaret fra pletten, men franskmanden afsluttede svagt på Karl Darlow.

I slutfasen forsøgte Crystal Palace at lægge et sidste pres på Newcastle i jagten på en udligning, men hjemmeholdet forsvarede sig flot. Med sejren rykker Newcastle samtidig op over nedrykningsstregen.