United slår City i pre-season test

Det første Manchester-derby uden for engelsk jord sluttede med en 2-0 sejr til Mourinhos tropper.

Både Manchester City og Manchester United tog natten til fredag dansk tid hul på den stjernespækkede amerikanske pre-season turnering, International Champions Cup.

Det var desuden den første gang, at de to hold mødte hinanden siden terrorangrebet på en popkoncert i Manchester den 23. maj, hvilket også blev flot markeret af begge hold.

Rent fodboldmæssigt valgte begge hold at stille med flere prominenente navne. Manchester Uniteds hold lignede en regulær startellever, mens City havde 3-4 unge bejlere med fra start i deres første testkamp denne sommer. Nyindkøbende Kyle Walker og Romelu Lukaku startede begge for henholdsvis City og United.

Netop Romelu Lukaku var manden, der åbnede opgøret, da han på oplæg fra Paul Pogba sparkede United i front efter 37 minutters spil. Blot 2 minutter udbyggede unge Marcus Rashford føringen.

I pausen og i løbet af anden halvleg foretog begge hold adskillelige udskiftninger, men det ændrede ikke på kampens resultat. Manchester United trak sig sejrrigt ud af testkampen med resultatet 2-0.

Kyle Walker spillede en udemærket første kamp for City. Defensivt var han en af de få, der holdte skansen i det til tider usikre City-forsvar, mens hans offensive arbejdsbetingelser ikke blev gjort nemme af sit mere centrale udgangspunkt og Citys brede kanter.

Manchester United har nu vundet alle deres tre pre-season kampe. På søndag møder de Real Madrid i pre-season turneringen, mens Manchester City først spiller næste kamp torsdag, også mod Real Madrid.