Velspillende Kasper Schmeichel chanceløs i Chelsea-sejr

Kasper Schmeichel diskede op med flere store redninger, men var prisgivet i de to situationer, som sikrede Chelsea en 2-0-sejr mod Leicester i Premier League.

Chelsea - Leicester City
1-0 Diego Costa - 63 min
2-0 Eden Hazard - 76 min

Det startede med megen besvær, men endte med tre sikre point, da en velspillende Kasper Schmeichel ikke kunne forhindre en sikker 2-0-sejr til Chelsea på Stamford Bridge.

Det lignede dog langtfra den sikre sejr, som det endte med. Det skyldtes især Leicester, som åbenlyst satsede på lange bolde i deres angreb, hvor Premier League-oprykkerne bragte mange spillere frem i netop de situationer, som de lange bolde kunne skabe. Og det virkede ikke som en taktik, der passede Mourinhos mandskab særlig godt.

Chelsea havde nemlig svært ved at få greb om kampen, hvilket beød, at Kaper Schmeichel ikke blev sendt på nogen store opgaver i kampens første 45 minutter.

Den danske målmand så dog uheldig ud efter små 20 minutters spil, da han kom forkert ud til et hjørnespark, som John Terry i den bagerste del af feltet headede ind blandt de mange røde og blå spillere. Det gav andledning til en del klumspil, som i sidste ende blev afvist, efter Fabregas forsøgte sig med en afslutning.

Seks minutter senere var det Leicester, som havde nærmet sig Chelsea-feltet. Men Premier League-oprykkerne kiksede deres hjørnespark, hvilket satte gang i en farlig Chelsea-omstilling. Men Leicester leverede et godt returløb og fik afværget den farlige situation.

Leicesters første reelle afslutning kom først efter 32 minutter, da Mares lavede en god vending få meter uden for feltet, hvilket gav ham plads til at få sendt en afslutning afsted. Courtois fik dog viftet afslutningen til hjørnespark uden store problemer.

Dermed kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0, hvilket Leicester kunne være mest tilfreds med, mens Mourinho måtte finde en måde at bryde igennem den stærke Leicester defensiv, som havde virket lirkefri i kampens første halvleg.

Anden halvleg udviklede sig dog helt anderledes. Begge hold virkede til at gå efter alle tre point, hvilket gav halvlegen en hektisk start.

Allerede efter 47 minutter kunne man se, at Mourinhos peptalk havde virket. Oscar sendte en flad afslutning afsted på kanten af feltet, og Kasper Schmeichel kunne chanceløst kaste sig i fuld længde og kunne i sidste ende takke den fjerneste stolpe, som stod i vejen for afslutningen.

Chelsea holdt dog fast i angrebet og satte få sekunder senere et indlæg afsted som Ivanovic headede over i det lange hjørne. Endnu en gang måtte Kasper Schmeichel ud i fuld længe og fik denne gang leveret en pragtredning, da han parrerede forsøget til hjørnespark.

Efter 53 minutter måtte Schmeichel igen hive en stor redning op ad ærmet, og kun få sekunder senere slog Leicester kontra, hvilket betød at Nugent pludselig havde frit løb mod mål. Courtois var dog hurtigt ude og fik med foden parreret afslutningen til hjørnespark.

Chelsea fik først hul på bylden efter 62 minutters spil. Ivanovic blev sendt afsted og fik via en smart stopfinte smidt to Leicester-spillere, inden han sendte bolden ind til Diego Costa, som heldigt fik taget bolden til sig inden han i det lille felt kunne prikke bolden forbi den fremadstormende Kasper Schmeichel.

Efter 76 minutter cementerede Chelsea så sejren. Det skete via Eden Hazard på venstre kanten rev sig fri via et kort træk ind i feltet. Den efterfølgende afslutning blev derefter rettet af, hvilket snød Kasper Schmeichel som var uden chance for at forhindre scoringen.

Derefter gik gassen lidt af ballonen, og Chelsea kunne sikkert køre de tre point hjem. Men det var en kamp, hvor både Leicester og især Kasper Schmeichel imponerede, selvom overmagten sejrede til sidst.