Watford brød stimen, da de slog Newcastle

Watford sluttede en stime med fire kampe i streg uden sejr, da man vandt med 2-1 hjemme over Newcastle lørdag eftermiddag.

Odion Ighalo fortsatte sin fantastiske form, da han kort efter pausen bragte The Hornets på sejrskurs. Troy Deeney stak den til Ighalo efter 46 minutters spil og som så mange gange tidligere i denne sæson, så bar samarbejdet imellem de to frugt, da Ighalo elegant rundede Rob Elliot og gjorde det til 1-0.

Efter 58 minutter skulle det blive 2-0 til hjemmeholdet. Craig Cathcart scorede et af sine sjældne mål, hans første i denne sæson, da han fra tæt hold flugtede den ind efter en fin aflevering af kampens første målscorer, Ighalo.

Nu var der for alvor langt hjem for Newcastle United, der ikke bidrog med meget i begyndelsen af anden halvleg. Mitrovic kunne have scoret i første halvleg, men i stedet tog hjemmeholdet sejren med kynisme, når det gjaldt.

Det skulle dog ikke blive helt uden mål for The Magpies. Forsvarsspilleren Jamaal Lascelles headede et hjørnespark fra Jonjo Shelveys fod i kassen et kvarter før tid og bragte spændingen tilbage i opgøret. Det blev dog ikke til mere og Watford vandt med 2-1.