Watford punkterede Liverpools sejrsdrømme

Længe så Mohamed Salah ud til at blive matchvinder, men på et hjørnespark dybt inde i overtiden scorede Miguel Britos til 3-3.

Underholdningen var bestemt på plads i lørdagens opgør mellem Liverpool og Watford.

Stefano Okaka brugte ni minutter på at passere Simon Mignolet i Liverpool-målet efter et farligt hjørnespark. Nede med 1-0 havde Liverpool ganske svært ved at producere chancer, mens Watford holdt på bolden.

Efter et flot træk på venstresiden af banen placerede Sadio Mané bolden i højre hjørne til 1-1. Scoringen faldt tyve minutter efter Watfords åbningsmål. To minutter senere udnyttede Abdoulaye Doucoure en tilfældig bold i feltet og sendte Watford retur på sejrstankerne. Gæsternes forsvar så særdeles usikre ud under denne situation.

Syv minutter inde i anden halvleg fjernede Watford-keeperen, Heurelho Gomes, Salahs ben og begik straffespark. Roberto Firmino sparkede bolden sikkert i nederste, venstre hjørne til 2-2. Straffeskytten fortsatte de fine takter med et lob til Mohamed Salah, der kunne prikke bolden ind til 2-3. Denne gang så Watfords defensiv ikke for skarp ud.

Alberto Moreno hamrede mod Gomes i Watford-målet, der måtte tvinge sig til at give et hjørnespark til gæsterne. Joel Matip headede på overliggeren på det efterfølgende hjørnespark, og Liverpool var helt tilbage i kampen igen.

Simon Mignolet kom på skovtur, men fik efterfølgende afværget Watford-chancen. I overtiden kunne Mignolet dog ikke holde bolden ude mere, da endnu et hjørnespark blev særdeles farligt hos gæsterne.

Miguel Britos sendte Watford ud i massiv jubel efter sin udligning til 3-3, som blev kampens resultat.