Zlatan bomber EFL Cup-trofæet til Manchester

To mål fra Zlatan Ibrahimovic, heriblandt et af i de døende minutter, sikrer Manchester United sit femte ligacup trofæ.

Det blev en finale værdi, da Southampton og Manchester United søndag aften mødtes på Wembley for at afgøre årets EFL Cup. Det endte med en United-sejr på 3-2.

Manchester-holdet kom hurtigt på sejrskurs, da først Zlatan Ibrahimovic og siden Jesse Lingard bragte holdet på en 2-0-føring efter 38 minutter.

Southamptons nyindkøb fra Napoli, Manolo Gabbiadini scorede dog inden pausen og igen kort efter til 2-2. Få minutter før den ordinære spilletids slutning dukkede Zlatan Ibrahimovic imidlertid op med et sejrsmål.

Dermed er Manchester United årets vindere af den engelske ligacup. Sidst, de vandt den var i 2010. Det er Manchester Uniteds femte ligacup-triumf.