Atletico fortsat på mesterskabskurs

Med 2-0-sejren over Elche har Atletico Madrid nu seks point ned til Real Madrid på andenpladsen.

Miranda og Diego Costa førte an, da Atletico Madrid slog Elche 2-0 fredag aften, hvilket betyder, at holdet har seks point ned til Real Madrid.

Den brasilianske forsvarsspiller Miranda scorede sit blot andet mål i sæsonen i den spanske liga 18 minutter før tid, efter David Villa havde brændt et straffespark tidligere i anden halvleg.

Costa, som brændte et straffespark i Getafe i sidste weekend, sikrede derimod holdet alle tre point med med sit 35. mål i sæsonen fra pletten, efter en tackling fra Cristian Sapunaru, hvorpå han modtog sit andet gule kort.

Diego Simeones mandskab havde svært ved at nedbryde bundholdet, og selvom holdet havde truet Elche gennem hele kampen på et tætpakket Vicente Calderon, så skulle man alligevel frem til sent i kampen, før Miranda og Costa sikrede klubbens ottende La Liga-sejr i træk.

Barcelona spiller ikke indtil søndag, mens Real Madrid har fri denne weekend. Atletico har nu en stor fordel i topkampen, da der blot resterer fire kampe.

Holdet kan således gå ind til tirsdagens Champions League-semifinale mod Chelsea vel vidende, at de har en pæn stor chance for at hente the double.

Elches nederlag betyder på den anden side, at holdet kun er fire point over nedrykningsstregen.