Atletico sejrede over Espanyol

Atletico Madrid hentede tre vigtige point søndag, da de hev en 2-0-sejr hjem over Espanyol.

Diego Simeones Atletico Madrid-mandskab kunne søndag sætte tre yderligere point på La Liga-kontoen søndag, hvor de hentede en 2-0-sejr over Espanyol.

Det var Atletico Madrid som styede begivenhederne kampen igennem. Og derfor var det heller ingen overraskelse, da de første gang bragte sig foran efter 43 minutters spil.

Her var det Tiago, som stod det rigtige sted i Espanyols felt, da et indlæg blev sendt afsted. Det udnyttede Tiago og headede bolden i en blød bue over Espanyols målmand, som ikke kunne nå over i det fjerneste hjørne, hvor bolden havnede i nettet.

I anden halvleg var det også Atletico Madrid, som var farligst, men de havde svært ved at gå cementeret sejren.

Det skete først efter 72. minutters spil, da Atletico Madrid igen udnyttede en dødbold til at bringe sig på måltavlen. Denne gang var det Mario Suarez, som stod de rigtige sted, da et hovedstød fra Raul Jimenez dumpede ned for fødderne af Suarez, som let kunne bringe Atletico Madrid på 2-0.

Det blev også kampens resultat. Dermed holder Atletico Madrid snor i lokalrivalerne fra Real Madrid, som ligger nummer to med 18 point, mens Atletico Madrid indtager fjerdepladsen med 17 point efter otte kampe.