Atletico slog Malaga i topkamp

Atletico Madrid sejrede i dramatisk topkamp lørdag, da Malaga blev besejret med 3-1.

Bare to points adskilte Atletico Madrid og Malaga forud for lørdagens opgør. Vinderen kunne med en sejr avancere til top 3-placeringerne i LigaBBVA, og det var en opgave, som værterne med en 3-1 sejr slap bedst fra.

Atletico Madrid startede bedst, og efter 12 minutters spil skabte værterne eufori på lægterne. Koke serverede en god bold til en fri Tiago, der sikkert bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Atletico fortsatte med at dominere frem mod pausen i en første halvleg, hvor Malaga aldrig for alvor blev farlige. I det 43. minut kunne hovedparten af tilksuerne på Vicente Calderon atter juble, da Antoine Griezmann gav værterne en 2-0 føring at gå til pause med.

Efter pausen kom Malaga bedre med, og få minutter inde i anden halvleg var Sergi Darder tæt på at skabe spænding. Scoringen kom dog med en halv time igen, da Roque Santa Cruz reducerede efter godt forarbejde fra Samu.

Samu blev dog skurken med tyve minutter igen, da han efter sit andet gule kort gjorde betingelserne svære for gæsterne. Med fem minutter igen kunne Diego Godin da også lukke opgøret, da han satte 3-1 scoringen i hus.

Dramatikken fortsatte dog i slutfasen, hvor Gabi kort før tid modtog sit andet gule kort. Ti mod ti fik gæsterne dog ikke skabt spænding, og dermed kunne Atletico Madrid juble over 3-1 sejren på Vicente Calderon.