Atletico straffer Valencia og trækker fra

Atletico Madrid lægger afstand til Real Madrid i toppen af Liga BBVA efter 1-3 ude over Valencia søndag aften.

Atletico Madrid skulle søndag aften forsøge at holde afstanden til Real Madrid i toppen af den bedste spanske række. Atletico indtager andenpladsen, og kunne med sejr spille sig fire points foran Real, og det lykkedes mod et hårdt presset Valencia-mandskab, der blev nedkæmpet med 1-3.

Atletico Madrid åbnede kampen som lyn og torden. Inden for det første kvarter kom både Gimenez og Vietto tæt på for gæsterne, men Atletico måtte vente med jublen til det 24. minut. Her fandt Koke flot Antoine Griezmann, der fra kanten af feltet lynede bolden i nettet på flotteste vis til 0-1.

Valencia gik i offensiven efter scoringen, og det kastede en hurtig udligning af sig. Paco Alcacer sendte bolden videre til Denis Cheryshev, der kunne omsætte sikkert til 1-1. Cifre der gjorde sig gældende helt til pausen.

I anden halvleg satte Atletico Madrid dog tingene på plads. Med tyve minutter igen lynede Fernando Torres til 1-2, og det var en slem dukkert for hjemmeholdet. Endnu værre blev det kort efter, da Aderlan Santos blev smidt ud efter sit andet gule kort.

I stedet lukkede Atletico kampen til 1-3. Griezmann fandt Carrasco i dybden, og med et resolut brag sluttede han en stor aften for gæsterne med sejr på 1-3.