Barca pligtsejrede hos Eibar

FC Barcelona hentede søndag en sikker 0-4 sejr, da holdet ude slog Eibar.

FC Barcelona skulle forsøge at hente en pligtsejr, da holdet søndag gæstede Eibar i Liga BBVA. Denne mission lykkedes godt for gæsterne, der scorede fire gange med Lionel Messi i hovedrollen.

FC Barcelona satte sig på kampen fra start. Allerede efter syv minutter serverede Luis Suarez bolden for Munir, der sikkert kunne bringe favoritterne på 0-1. Kort efter fik EIbar en god mulighed på hovedstød, og i det hele taget var værterne fornuftigt med frem mod pausen. Det så dog mere end svært ud, da Lionel Messi fem minutter før pausen øgede til 0-2.

I anden halvleg var kampen reelt afgjort, men det fi ikke FC Barcelona til at holde fri. Først omsatte Lionel Messi et straffespark til 0-3, inden Luis Suarez fik lov til at lukke ballet med en træffer fra nært hold få minutter før tid. I de døende minutter fik Sergi Roberto en god mulighed for at gøre det til 0-5, men skarpheden manglede, og dermed forblev cifrene 0-4 til FC Barcelona.

Sejren bringer Barca-mandskabet yderligere i front med 11 points ned til Atletico Madrid, der møder Valencia søndag aften.