Celta tabte hjemme til nedrykningskandidat

Celta Vigo med Michael Krohn-Dehli på holdet brændte et straffespark og tabte dermed 0-1 til Almeria.

Ikke siden sejren over Barcelona i november måned har Celta Vigo og Michael Krohn-Dehli hentet en sejr, og fredag aften blev det til en ny skuffelse for galicerne, der hjemme tabte 0-1 til Almeria.

Tommer Hemed bragte Almeria i front efter 17 minutter, da Andreu Fontas forsøgte at lægge bolden tilbage til sin keeper med brystet, men Vigo-spillerens tilbagelægning var helt gal, og dermed kunne Hemed let gøre det til 0-1 for gæsterne.

I anden halvleg havde Celta, trods dårligt spil, en gylden mulighed for at tage det ene point, da Nolito fik chancen fra ellevemeterpletten, men galiceren misbrugte sit forsøg, og dermed løb Almeria med alle tre point, der betyder, at Celta nu indtager ottendepladsen, mens Almeria kravler over nedrykningsstregen.

Michael Krohn-Dehli spillede hele kampen.