Durmisi og Betis banket af Granada

Bundholdet slog danskerklubben med hele 4-1 i en kamp, der bød på to røde kort.

Riza Durmisi spillede hele kampen for Real Betis, der fredag fik sig en snitter på hele 4-1 af bundholdet fra Granada.

Det var en forfærdelig første halvleg, der slog danskerklubben ud af kurs. Efter 18 minutter bragte Carcela-Gonzalez hjemmeholdet foran. Ti minutter senere fordoblede Ramos føringen, inden Pereira kort efter scorede til 3-0.

Efter en times spil kom Ramos igen på tavlen med målet til 4-0. Kort efter Pereira og Betis' Leiva op at toppes. Det resulterede i et rødt kort til begge.

75. minutter inde kom gæsterne endelig på tavlen, da Petros pyntede på det sviende nederlag.

Resultatet betyder, at Betis sidder fast i midten af tabellen, mens Granada får tre livsvigtige point i bundstriden.