Endnu et pointtab til Real Madrid: Smed sejren til sidst mod Las Palmas

Onsdag blev det kun til 1-1 mod Villarreal for Real Madrid, og lørdag smed holdet sejren væk, da Las Palmas med få minutter tilbage af kampen udlignede til 2-2.

Real Madrid havde hentet en lang række sejre i træk inden onsdag, hvor det blev til 1-1 mod Villarreal, og lørdag tabte hovedstadsklubben igen point.

Det gjorde de, da de kun kunne få 2-2 med hjem fra Las Palmas fra ferieøen Gran Canaria.

Det lignede ellers i to omgange, at det skulle blive til en Real Madrid-sejr, så holdet kunne komme tilbage på sporet igen. Først var det Asensio, der havde fået plads i startopstillingen, der gjorde det til 1-0 efter 33 minutter.

Men bare fem minutter senere gjorde Tanausu det til 1-1 for Las Palmas. Herfra havde Real Madrid svært ved at komme helt op i omdrejninger, men det lykkedes dog for Karim Benzema at bringe Real foran med 2-1. Det skete i øvrigt bare tre minutter efter, at han var kommet på banen. Nu lignede det så, at Real Madrid bare skulle køre sejren hjem.

I den periode hev Zidane tilmed en Ronaldo ud, der havde en dårlig dag. I stedet kom Lucas Vázquez på banen for portugiseren, der slet ikke var tilfreds med at blive skiftet ud.

Men med bare fem minutter tilbage af den ordinære spilletid blev det til 2-2, da Araujo driblede sig igennem Madrid-forsvaret. Dermed blev det til andet pointtab på få dage for Real Madrid.

Det ene point betyder dog, at Real Madrid stadig er førstepladsen, men altså kun med ét point ned til Barcelona nu.