FC Barcelona slagtede Levante i La Liga-åbning

FC Barcelona fik den bedst tænkelige start på La Liga-sæsonen, da de forsvarende spanske mestre vandt med hele 7-0 hjemme over Levante.

Med nyindkøbet Neymar startende på bænken viste FC Barcelona søndag aften, at man bestemt ikke er blevet titelmæt oven på sidste sæson, hvor klubben kørte et sikkert spansk mesterskab i hus. For FC Barcelona massakrerede i klubbens første kamp i den nye La Liga-sæson sidste sæsons nummer 14, Levante, med hele 7-0, efter hjemmeholdet havde ført 6-0 ved pausen.

Med den nye manger Gerardo Martino i spidsen viste Barcelona allerede fra starten af kampen giftighed. Hele aftenen var det Cesc Fabregas, der eller har været rygtet til Manchester United, som svingede dirigentstokken på midtbanen, og allerede efter tre minutters spil fandt han Alexis Sanchez til 1-0.

Messi gjorde det til 2-0 efter 12 minutters spil, og 24 minutter inde i kampen blev det 3-0 ved Dani Alves. Kun to minutter senere gjorde Pedro det til 4-0, mens Messi scorede sit andet mål til 5-0 på et straffespark tre minutter før pausen. I første halvlegs tillægstid blev Cesc Fabregas noteret for endnu en assist, da han havde næstsidste fod på Xavis scoring til 6-0.

I anden halvleg kom så den længe ventede debut til Neymar, der blev skiftet ind i stedet for Alexis Sanchez 64 minutter inde i kampen. Han nåede at spille sammen med Lionel Messi i syv minutter, inden den argentinske troldmand blev udskiftet. To minutter efter udskiftningen fik Cesc Fabregas assist nummer tre, da han satte Pedros anden scoring op til slutresultatet 7-0.

Med sejren på 7-0 går FC Barcelona ikke overraskende i spidsen for La Liga, hvor flere hold endnu ikke har været i aktion.