Feyenoord sikre sig avancement efter sejr over Sevilla

Feyenoord overtog førstepladsen i gruppen og sikrede sig avancement til 1/16-dels finalerne efter en 2-0-sejr over Sevilla.

Feyenoord sikrede sig torsdag aften en vigtig 2-0-sejr i Europa League-opgøret mod Sevilla og sikrede sig dermed adgang fra gruppespillet.

Feyenoord var også det dominerende hold kampen igennen, og allerede efter fire minutter fik de tilkæmpet sig en chance, som Sevilla fik afværget via en aktion, som kunne have endt i et straffespark til Feyenoord. M'Bia løb tilbage mod sit eget felt for at cleare en bold, der hoppede, og han sparkede derefter bolden op på sin egen arm, men dommerens fløjte forblev tavs.

Kampen blev spillet i et højt tempo, måske for højt, for det virkede som om, begge hold havde svært ved at finde en god rytme, som var rig på underholdning, men også bød på bange fejlafleveringer.

Efter 28 minutters spil fik Sevilla tilspillet sig en god mulighed da de kom i en 2 mod 2 situation. Aspas kom først forbi sin markering og forsøgte derefter at finde Gameiro, men Kongolo kom imellem og erobrede bolden tilbage.

Der var ellers ikke mange chancer at berette om fra kampens første halvleg, men det blev der ændret på efter pausen.

Her bragte Feyenoord sig nemlig foran efter 56 minutters spil, da Jens Toonstra fik en god aflevering i feltet, som han med lethed kunne omsætte til en 1-0-scoring.

Efter 83 minutter blev den føring udbygget, da Karim El Ahmadi gjorde det til 2-0. Kazim-Richards havde få sekunder forinden taget en bold fint ned med brystet på kanten af feltet, mens han var omringet af Sevilla-spillere. Derefter overtog El Ahmadi bolden og via en halvflugter løftede han bolden over Rico i Sevilla-målet og gjorde det dermed til 2-0.

I gruppens andet opgør, sikrede Rijeka sig en 2-0-sejr over Standard Liege. Dermed ånder Rijeka altså Sevilla i nakken, og har kun et point op til det spanske mandskab inden sidste spillerunde i gruppespillet, hvor netop de to hold tørner sammen i kampen om andenpladsen.