Håbløse minutter da Barcelona pryglede bundproppen

FC Barcelona sløsede i starten af anden halvleg, men havde ingen problemer med at smadre håbløse Osasuna med 7-1.

FC Barcelona har chancen for at vinde mesterskabet i Spanien, mens Osasuna ikke har de store chancer for at overleve. Af samme grund var der lagt op til en ulige kamp onsdag aften på Camp Nou, og det var præcis, hvad det blev i 7-1 og nyt Messi-show.

FC Barcelona åbnede scoringen allerede efter 12 minutter. Lionel Messi et Osasun-opspil ved midten, og satte en turbo på, som ingen af de gæstende spillere kunne følge med. Alene igennem chippede Messi flot bolden i kassen til 1-0, og det blev startskuddet på en flot 1. halvleg af hjemmeholdet.

Efter en halv time blev det 2-0 til Barca. Ivan Rakitic kunne upresset smide et fladt indlæg ind i feltet, so Andre Gomes flot hamrede i nettet til 2-0 uden chander for en lettere chokeret gæstende defensiv. Føringen cruisede hjemmeholdet til pause med.

I anden halvleg kom Osasuna flyvende ud. Roberto Torres krøllede et frispark i kassen, hvor Ter Stegen i målet gik den forkerte vej, og så var spændingen tilbage. En håbløs periode for Osasuna kort efter dræbte dog alle håb om en overraskelse.

Efter 56 minutter headede Pique et hjørnespark på stolpen, inden Andre Gomes sparkede returen ind. 3-1. Fire minutter efter fik Messi efter et nyt sololøb krøllet bolden i kassen igen. 4-1. Efter 63 minutter var det Paco Alcacers tur. 5-1. Minuttet efter begik Osasuna straffespark, og det sparkede Javier Mascherano ind til 6-1 efter 66 minutter!

Herfra kunne ingen af de to mandskaber for alvor tage opgaven seriøst. FC Barcelona havde en fest og løb smilende rundt, mens Osasuna gerne ville have mareridtet til at slutte. Det fik de dog først lov til, da Paco Alcacer med fire minutter igen gjorde det til 7-1 efter en friløber.

Med sejren bringer FC Barcelona sig i spidsen med tre point foran Real Madrid, der spiller senere onsdag aften. Rivalerne fra hovedstaden har en kamp i baghånden.