Krohn-Dehli i top fem efter pligtsejr over Levante

Sevilla scorede hurtigt i hjemmekampen mod Levante, der sikkert blev vundet med 3-1.

Sevilla var storfavoritter, da man med Michael Krohn-Dehli fra start tog imod Levante. Her vil værterne da heller ikke længe om at skabe jubel, og efter pausen blev arbejdet sikkert gjort færdigt i sejren på 3-1.

Sevilla åbnede med en lynhurtig træffer. Efter et godt opspil havnede bolden tæt under mål hos Kevin Gameiro, der let kunne sparke hjemmeholdet i spidsen med 1-0. Ti minutter efter var Gameiro tæt på igen, men en sløj afslutning blev sikkert snuppet af keeper Diego Marino.

Gameiro havde flere gode tilbud før pausen, men først i anden halvleg satte værterne atter tempo på. Kevin Gameiro spillede Iborra fri, og så kunne han øge til 2-0. Det fik Levante frem, og nyt håb blev skabt med en hurtig reducering fra Giuseppe Rossi. Et spark der i første omgang så ufarligt ud, men bolden fandt alligevel vej til netmaskerne.

Jose Morales var tæt på udligningen med en halv time igen, inden Sevilla steppede op i slutfasen. Evgen Konoplyanka lukkede og slukkede med et kvarter igen, da han med en følt afslutning passerede Marino med en flot afslutning.

Med sejren kravler Sevilla op i top fem, men kan blive overhalet af Celta Vigo med en kamp mindre. Levante er at finde i bunden allersidst med 17 points for 22 kampe.