Krohn-Dehli nedlagde FC Barcelona

Michael Krohn-Dehli kom på måltavlen med en flot scoring, da Sevilla hjemme slog FC Barcelona med 2-1.

FC Barcelona er inde i en afgørende periode. Det spanske storhold jagter mesterskabet på ny, men uden Lionel Messi kan alt ske. Lørdag var Luis Enriques tropper på besøg hos Michael Krohn-Dehli og Sevilla, og danskeren skulle få en hovedrolle i en uventet hjemmesejr på 2-1.

Kevin Gameiro var allerede efter ti minutter tæt på at sende værterne på vindersporet. Chancen blev dog misbrugt, inden Luis Suarez led samme skæbne i den anden ende tre minutter senere. Herefter havde gæsterne de største chancer i en tæt første halvleg, hvor kompetente forsøg fra Neymar og Luis Suarez ikke gav pote.

Efter pausen gik det dog galt for Barca. Her fik danske Michael Krohn-Dehli en hovedrolle, da midtbanespilleren slog til. Seks minutter inde i anden halvleg kom danskeren først på et fladt indlæg ved bagerste stolpe, som han sendte i nettet med en kølig afslutning.

Kort efter var det atter et indlæg, der blev dyrt for gæsterne. Efter flot opspil blev bolden chippet ind i feltet til Iborra, der satte hovedet på og bragte Sevilla i eufori med scoringen til 2-0. Det satte gang i FC Barcelona, der fik skabt spænding med et kvarter igen. Neymar reducerede på straffespark, men tættere på point kom FC Barcelona ikke.

Med sejren vinder Sevilla for anden gang i træk efter en svær periode, mens FC Barcelona på tredjepladsen har tabt to af de tre seneste kampe.