Krohn-Dehli og co. tabte i Madrid

Michael Krohn-Dehli var med fra start, da Celta Vigo gæstede Getafe.

Da Antonio Miguel Mateu Lahoz fløjtede op til kamp på Coliseum Alfonso Perez i Madrid, var det med to toptændte hold, som var i cirka lige god form, hvor deres tre seneste indbyrdes opgør var endt med en sejr til hver og en uafgjort.

Danske Michael Krohn-Dehli var samtidig med fra start for gæsterne, som fik den bedste start. Efter et kvarter bragte Charles Dias nemlig udeholdet foran med 1-0, da han udnyttede Nolitos oplæg.

Føringen holdte dog ikke længe, da Alvaro Vazquez udnyttede den tidligere Real Madrid-spiller Pablo Sarabias oplæg, og udlignede.

Det var også resultatet ved pausen.

Hjemmeholdet var det hold med flest chancer, til trods for at gæsterne styrede meget af bolden. Getafe fik dog ikke udnyttet chancerne trods de efter 77. minutter fik den ultimative mulighed.

Et hjørnespark blev forlænget af en Getafe-spiller ved forreste stolpe, og lige før at den næste skal sætte hovedet på, tog Nemanja Radoja hånden til hjælp, og guider den over hovedet på Getafe-spilleren. Utroligt nok resulterede redningen kun i et gult kor ttil Radoja, men det resulterede naturligvis også i et straffespark.

Dette tog Diego Castro som, på rigtig Andrea Pirlo-vis, prøvede at guide bolden i en bue henover målmanden. Bolden fik dog for meget luft, og trods Sergio Alvarez havde kastet sig til den ene side, måtte Getafe se bolden ramme overliggeren.

Efter 85. minutter fik Getafe dog det fortjente føringsmål. Igen var det Pablo Sarabia med en afgørende fod - denne gang den mest afgørende, da han var manden der sparkede hjemmeholdet i front. En tilfældig hælaflevering spillede ham fri, og med kun målmanden at komme forbi, sparkede han den op i nettaget.

Mere fik Celta Vigo ikke gjort ved det. Sejren sender Getafe kun et point bag Celta på 14. pladsen.