Levante ramte træværket tre gange og tabte i dramatisk opgør med to udvisninger

Fænomenet Black Friday fik en helt anden mening for Levante, da de var fredagens måske mest uheldige hold i aktion.

Allerede efter fire minutter kom hjemmeholdet bagud. Joaquin fandt med en fræk aflevering Ruben Castro, der kynisk sparkede Real Betis foran til 1-0, og så var den dårlige aften i Levante påbegyndt.

Levante fik dog relativt hurtigt muligheden for at bringe balance i regnskabet, da Verza i en friløber får lobbet bolden over Real Betis' keeper. Verza rammer dog stolpen, hvorefter bolden falder for fødderne af Deyverson der foran et frit mål bankede riposten på overliggeren.

Og det var ikke første gang, at bolden skulle ramme overliggeren. Det gjorde selv samme Deyverson, der tidligere i kampen havde fået et gult kort, nemlig igen i det 55. minut. Et suverænt, hårdt spark knaldede mod overliggeren, og det satte næsten en stor, fed streg under tanken om, at Levantes chance for at få et mål fra kampen var lig med nul. Senere blev Deyverson udskiftet, da hans frustrationer blev for store - eller rettere, inden de blev det. Noget en anden spiller senere ville lide under.

Levante havde et solidt overtag, og kom frem til mange muligheder - specielt via dødbolde. Hjemmeholdet formåede blot ikke at udnytte de mange chancer, og dermed resulterede det ganske naturligt i et nederlag.

Og det var trods et øget pres i anden halvleg, der opstod grundet et rødt kort til Heiko Westermann, der i det 79. minut fik sit andet gulekort i kampen. Også Levante fik et rødt kort, da Jose Sanchez i det 81. minut blev smidt på tribunen, efter at have sagt noget forkert til en af kampens dommere. Heldigvis for Levante, sad den normale anfører på bænken, og påvirkede altså ikke holdet på banen.