Levante sikrede vital udligning

Levante var bagud to gange undervejs, men leverede med god moral overraskelsen mod Real Sociedad.

Levante skulle fredag jagte en vigtig sejr hjemme, da David Moyes og Sociedad gæstede i Liga BBVA. Med fire nederlag i de fem seneste kampe ser situationen svær ud for Levante, der dog med en sen træffer sikrede en position over nedrykningsstregen fredag aften.

Det var ellers gæsterne, der lagde bedst fra land. Efter 18 minutters spil trykkede Victor Alvarez af fra kanten af feltet, og på riposten stod Lucas klar til at bringe Real Sociedad i spidsen med 0-1. Levante fik dog straks svaret igen. Junior Simao nåede højest til et hjørnespark, og pandede bolden i netmaskerne til 1-1.

Større chancer bød første halvleg ikke for alvor på, men i overtiden før pausen slog gæsterne atter til. En stikning til Felipe Caicedo blev opfanget i feltet, hvor Sociedad-profilen bragede bolden op i nettaget, og dermed sikrede han en pauseføring på 1-2 til gæsterne.

I anden halvleg gik Levante i offensiven, men blev ikke for alvor farlige før slutfasen. Her kom David Barral til gengæld tæt på med et kvarter igen, da han fra nært hold sparkede over. Helt til sidst lykkedes det dog for det trængte hjemmehold at skabe et resultat.

En høj bold blev headet videre til Victor Casadesus, der uden at tøve sparkede mod mål. Her sikrede han til stor jubel på lægterne det ene point, der er nok til at sikre Levante en position over nedrykningsstregen i Liga BBVA. For at blive skal rundens øvrige resultater dog flaske sig for Levante.