Messi rundede mål nummer 300 i Barca-sejr

Lionel Messi har nu scoret over 300 ligamål for Barcelona. Onsdag scorede han to af slagsen, da Barca vandt 3-1 ude over Sporting Gijon.

Lionel Messi har nået mange milepæle i sin karriere, og onsdag nåede den argentinske superstjerne endnu en, da FC Barcelona mødte Sporting Gijon på udebane i den spanske Primera Divison.

Messi scorede to mål i opgøret, som Barcelona vandt 3-1, og dermed har han nu passeret 300 ligamål for storklubben. Mål nummer 300 faldt efter 25 minutters spil af onsdagens opgør, da Messi bragte Barcelona foran 1-0.

Sporting Gijon lod sig dog ikke slå ud af Barcelona-føringen, og blot to minutter senere bragte værterne balance i regnskabet ved Carlos Castro, der udlignede til 1-1. Glæden varede dog kort for hjemmeholdet – helt præcis fire minutter. Kort efter den halve time var Lionel Messi på pletten med sit andet mål og gjorde det til 2-1.

Efter 62 minutter fik Barcelona tilkendt et straffespark, og i weekenden underholdte Lionel Messi og Luis Suarez med en fiks detalje fra 11-meter-pletten. Denne gang eksekverede Luis Suarez direkte, men angriberen misbrugte. Fem minutter senere gjorde Barcelona-topscoreren dog skaden god igen med målet til 3-1, som også blev kampens slutresultat.

Sejren betyder, at FC Barcelona nu har spillet lige så mange kampe som de øvrige hold i ligaen. Catalanerne topper tabellen med seks point ned til Atletico Madrid og syv point ned til Real Madrid.