Messi sparkede Barcelona i kvartfinalen

Med en 2-1 sejr på hjemmebane havde Athletic Bilbao gode kort på hånden, men det endte med en 3-1 sejr til Barcelona.

Barcelona følte sig alvorligt snydt i den første kamp, som Athletic vandt 2-1, hvor dommeren lavede adskillige fejl. I returkampen skete det endnu engang, da Neymar snød Athletics høje forsvarskæde og spillede en helt fri Suarez foran mål, som let kunne sparke den i kassen. Desværre for Barcelona blev Neymar dog fejlagtigt dømt offside.

Efter 35 minutter fløjtede dommeren dog for mål, da Luis Suarez tog et flot løb i feltet, så han helt fri kunne flugte et indlæg fra Lionel Messi i mål. Dermed var Barcelona pludselig videre til kvartfinalen på trods af dommerkendelser.

Holdene var knap nået på banen igen efter pausen, inden Neymar fik tilkæmpet sig et helt fortjent straffespark i kamp med to Athletic-spillere. Selvsamme Neymar sparkede også bolden i mål efter en masse små stepskridt hen til bolden.

Få minutter senere bragte Saborit dog balance i regnskabet over to kampe, da han kom højest på et indlæg og flot headede bolden ind for gæsterne.

Lionel Messi og frispark er som et straffespark. I sidste kamp mod Villarreal bankede han den ind i slutminutterne, og i denne kamp sparkede han endnu engang et frispark ind. Endnu engang valgte han også at sparke i målmandens side.

Inaki Williams, der inden kampen sagde, han ikke brokkede sig til dommere, formåede dog at skrabe et gult kort til sig for brok.

Dermed bar Messi endnu engang Barcelona på sine skuldre og sendte dem videre til kvartfinalen i Copa del Rey.