MSN-trioen fortsatte målformen i overbevisende Barcelona-sejr

Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi kom alle på måltavlen, da FC Barcelona vandt 4-0 over Real Sociedad.

FC Barcelona virker usårlige i øjeblikket, og det gik lørdag ud over Real Sociedad, som på Camp Nou blev besejret med 4-0.

Endnu engang var det holdets frygtindgydende trio bestående af Luis Suarez, Neymar og Lionel Messi, som stod bag alle målene.

Især Neymar har løftet sit niveu i denne sæson, hvor han udnyttede Messi lange skadespause. Det var da også brasilianeren, som bragte La Ligas førerhold i front efter 22 minutter.

Kort før pausen var det Luis Suarez tur, da han fordoblede målhøsten. På akrobatisk vis formåede Suarez at helflugte bolden i mål.

Hvis Real Sociedad troede, de kunne vende det faretruende nederlag i anden halvleg, blev det knust, da Neymar endnu engang fik bolden i nettet kort inde i halvlegen. Det var hans 14. mål i denne sæson, hvilket gør ham til topscorer i ligaen.

I overtiden ville holdets største stjerne dog også lege med. Lionel Messi satte streg under triumfen, da han scorede til 4-0 efter et oplæg af Neymar.

FC Barcelona fører nu ligaen med syv point ned til Atletico Madrid og ni point ned til Real Madrid. Begge klubber har dog spillet en kamp mindre.