Real Betis sejrede i danskeropgør mod Celta Vigo

Riza Durmisi har håneretten over for Daniel Wass, Pione Sisto og Andrew Hjulsager.

Der var danskeropgør i La Liga fredag aften, hvor Real Betis tog i mod Celta Vigo på Estadio Benito Villamarín, og den trak hjemmeholdet sig sejrrigt ud af.

Tre danskere startede inde i opgøret. Riza Durmisi var på venstrebacken for Real Betis fra kampens begyndelse, mens både Daniel Wass og Pione Sisto var med i startopstilingen hos gæsterne, der også havde Andrew Hjulsager med på bænken.

Celta Vigo bragte sig foran efter 10 minutter ved Maximiliano Gomez Gonzalez efter et hjørnespark, som Daniel Wass sendte ind i feltet. Inden pausen fik Real Betis dog udlignet ved Sergio Leon, som headede et indlæg ind i netmaskerne.

I en lige anden halvleg blev Zouhair Feddal matchvinder med sin coring til 2-1 på et hovedstød. Kort efter scoringen sendte Celta Vigo den tidligere FC Nordsjælland-profil, Stanislav Lobotka, men midtbanespilleren kunne ikke være med til at sikre point til sin nye klub.