Real Madrid bedst mod Barcelona og Suarez

Luis Suarez og Barcelona så skarpe ud den første halve time, men fik i alligevel klø af Real Madrid i det famøse El Clásico-opgør.

Barcelona kom bedst fra start i El Clásico, men måtte i sidste ende se sig slået af Real Madrid.

Luis Suareaz fik lørdag aften sin første officielle kamp for Barcelona, men det blev ikke den debut, uruguayeren formentlig havde håbet.

Trods en assist af angriberen tabte FC Barcelona 3-1 ude til Real Madrid, som især i anden halvleg viste tegn på den styrke, som i sidste sæson førte klubben til Champions League-trofæet.

Neymar bragte således Barcelona i front efter bare fire minutter, idet Suarez fandt brasilianeren på kanten af feltet, hvorfra han driblede ind i banen og lagde bolden flot op ad den ene stolpe, udenfor Iker Casillas’ rækkevidde.

Real Madrid var dog tæt på at svare tilbage bare seks minutter senere, da Ronaldo fandt Karim Benzema, som ramte overliggeren med et hovedstød, mens han på riposten bankede bolden på stolpen.

Midtvejs i halvlegen havde Messi dog en gylden mulighed for at bringe Barcelona på 2-0, men den lille argentiner kunne ikke dirigere bolden i mål, til trods for at han blot havde nogle få meter ind til målstregen.

Derimod kunne Ronaldo lidt efter udligne, da Marcelo driblede ned langs venstresiden, hvorfra han lagde bolden ind i feltet. Her Pique kastede sig ned i indlægget med hånden først, hvilket betød, at Real Madrid fik et straffespark, som Ronaldo efterfølgende udnyttede.

Real Madrid kom herefter klart bedst ud fra pausen og efter bare fem minutter blev et hjørnespark lagt ind i panden på Pepe, som headede hjemmeholdet i front til stor glæde for tilskuerne på Estadio Bernabeu.

Og det var ikke alt: Bare otte minutter efter fandt James Rodriguez Benzema i dybden, hvorfra franskmanden let kunne lægge den uden om Claudio Bravo i Barcelona-målet, efter Isco havde erobret bolden midt på Barcas banehalvdel.

Gæsterne ledte herefter en måde at komme tilbage i kampen på, men det betød også at der blev mere plads i den anden ende, hvor Real Madrid var tæt på bringe sig yderligere i front et par gange.

Suarez, som på trods af flere måneders pause, så ganske skarp ud, måtte undervejs lade sig udskifte, og kunne på den måde sene sin holdkammerater tabe 3-1 til Real Madrid. Dermed har Real Madrid blot et point op til Barcelona på førstepladsen.

Tidligere på dagen hentede Athletic Bilbao en tiltrængt 1-0-sejr over Almeria. Xabier Etxeita blev kampens eneste målscorer. Dermed stikker baskerne væk fra den værste del af bundkampen.